0
0
        

1. به هیچ عنوان مرغ یا جوجه‌ای که قرار است ساندویچ کنید را خشک نکنید. مرغ‌ها و جوجه‌های ساندویچی باید کمی آبدارتر، کباب یا پخته شوند.
2. سس مایونز به تنهایی، به هیچ عنوان گزینه مناسبی برای ساندویچ‌های مرغ یا جوجه نیست. وقتی که چربی بیش از حد مایونز کنار تکه‌های مرغ می‌نشیند، حس ریفلاکس یا ترش کرن بعد از صرف غذا را به مصرف‌کننده می‌دهد.
3. یکی از بهترین سس‌ها برای ساندویچ‌های مرغ و جوجه، ترکیبی از مایونز، خردل، ماست موسیر، گشنیز و جعفری خردشده است. مایونز موجود در این سس، جلوی ترش شدن ماست را می‌گیرد و ماست هم، چربی بیش از حد مایونز را تعدیل می‌کند.
4. اگر به هر یک استکان سس جوجه‌ای که معرفی کردیم، حدود 1 قاشق چایخوری هم سس گوجه‌فرنگی اضافه کنید، طعم بی‌نظیری از سس مرغ را تجربه خواهید کرد.
5. بهتر است سس را زمانی که جوجه‌ها هنوز داغ هستند، به ساندویچ خود اضافه کنید. به‌طور کلی، مصرف ساندویچ مرغ و جوجه به صورت گرم توصیه می‌شود و طعم جوجه یا مرغ سرد با سس و به صورت ساندویچی، چندان خوب نخواهد بود.
6. ترکیب پنیر پارمسان، ماست موسیر، خامه، جعفری و گشنیز ساطوری برای تهیه سس ساندویچ جوجه هم ترکیب بسیار جذاب، با طعم فوق‌العاده‌ای خواهد بود.
مصرف این غذا پیشنهاد می‌شود به:
شما می‌توانید از هر نوع نان سبوس‌داری برای تهیه این ساندویچ کمک بگیرید. اگر جزو افرادی هستید که می‌خواهید ساندویچ پُروپیمان و کم‌کالری‌ای بخورید، می‌توانید مقداری قارچ و فلفل‌دلمه‌ای هم در 5 دقیقه پایانی پخت تکه‌های مرغ به تابه‌تان اضافه کنید. نان‌های سبوس‌دار حاوی غلات هم می‌توانند طعم بسیار متفاوت و جالبی به این ساندویچ بدهند. اگر می‌خواهید کالری دریافتی از این ساندویچ را افزایش دهید، افزودن مقداری سیب‌زمینی پخته به لقمه‌هایتان را به شما پیشنهاد می‌کنیم.
ارزش تغذیه‌ای این غذا عبارت است از:
هر یک از این ساندویچ‌ها حاوی 5 گرم چربی (1 گرم چربی اشباع)، 6 گرم فیبر، 44 گرم کربوهیدرات، 33 گرم پروتئین، 58 میکروگرم فولات، 64 میلی‌گرم کلسترول، 6 گرم قند، 1371 واحد بین‌المللی ویتامین A، 15 میلی‌گرم ویتامین C، 126 میلی‌گرم کلسیم، 3 میلی‌گرم آهن، 591 میلی‌گرم سدیم و 603 میلی‌گرم پتاسیم است. ضمن اینکه می‌تواند 35 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C، 25 درصد به ویتامین A، 25 درصد به منیزیم و 21 درصد به آهن را هم تامین کند.
سامان گلریز
مدرس آشپزی




مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

ارسال ديدگاه
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی شود کد امنیتی :      

کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه فرهنگی ابن‌سینای بزرگ می باشد. طراحی و اجرا توسط: هنر رسانه




ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام