0
0
        

به دنبال هشدار سازمان جهانی بهداشت در رابطه با مصرف گوشت قرمز و گوشت‌های صنعتی و احتمالا سرطان‌زا بودن این نوع مواد غذایی، مصرف سوسیس و کالباس با کاهش 5 درصدی در فرانسه روبرو شد. آمار نشان می‌دهد میزان فروش این نوع محصولات در هفته آخر ماه اکتبر در مقایسه با زمان مشابه آن در سال 2014 کاهش قابل‌توجهی داشته است. کاهش خرید گوشت‌های صنعتی درتاریخ 8 نوامبر در این کشور به بالاترین حد خود (9/4- درصد) رسید و 15 نوامبر مجددا روند بهتری داشت و میزان کاهش مصرف به (2/6- درصد) رسید. با این حال هنوز هم میزان تمایل به خرید ساندویچ‌های گوشت‌های صنعتی و حتی جگر غاز در این کشور پایین‌ است. به نظر می‌رسد فرانسوی‌ها برای پیشگیری از ابتلا به سرطان کولورکتال تصمیم دارند تا جای ممکن از این نوع محصولات کمتر استفاده کنند.

منبع: topsante




مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

ارسال ديدگاه
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی شود کد امنیتی :      

کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه فرهنگی ابن‌سینای بزرگ می باشد. طراحی و اجرا توسط: هنر رسانه




ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام