0
0
        

چند گروه از مواد غذایی در بهبود اگزماهای پوستی نقش دارند و توصیه می‌شود در صورتی که کودکتان دچار خشکی لب و اگزمای دور دهان شده این مواد غذایی را در برنامه غذایی روزانه‌اش بگنجانید:
• پروبیوتیک‌ها: ماست و فراورده‌های لبنی مثل کفیر حاوی میکروارگانیسم‌های زنده است که برای بدن مفیدند. در صورتی که با مصرف لبنیات امکان وارد کردن این باکتری‌ها به بدن وجود ندارد، می‌توان از مکمل‌های پروبیوتیک که در داروخانه‌ها به فروش می‌رسد، استفاده کرد.
• اسید چرب امگا3: اسیدهای چرب امگا3 خاصیت ضدالتهابی دارند. ماهی‌های چرب مثل سالمون و ساردین و روغن‌های گیاهی و بذر کتان منابع امگا3 هستند که مکمل آنها نیز موجود است.
• میوه و سبزی‌ها یا آب آنها: این مواد غذایی حاوی ویتامین c است که نوعی آنتی‌اکسیدان و آنتی‌هیستامین قوی است و از پیشرفت اگزما پیشگیری می‌کند.
• ویتامین D و E: نقش ویتامین E وD در کاهش التهاب ثابت شده و تنها در منابع حیوانی وجود دارد. ویتامین D از طریق نور آفتاب در پوست تولید می‌شود.
* برخی مواد غذایی خودشان آلرژی‌زا هستند و بهتر است مصرف آنها در فردی که مبتلا به اگزمای دور دهان است تا جای ممکن کاهش یابد. شیر گاو، تخم‌مرغ، سویا، بادام‌زمینی و به ندرت گوجه‌فرنگی و بادمجان و همچنین گردو از جمله مواد غذایی آلرژی‌زا هستند که باید به مدت 2 هفته از برنامه غذایی حذف شوند. در صورتی که علائم رفع شد، یعنی اگزما مربوط به این نوع مواد غذایی است که برای شناسایی شدن باید تک به تک به رژیم غذایی مجددا افزوده شوند.
* گوشت‌های فراوری‌شده و کافئین به دلیل محرک بودن باید تا جای ممکن در برنامه غذایی افراد مبتلا به آلرژی محدود شود.




مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

ارسال ديدگاه
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی شود کد امنیتی :      

کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه فرهنگی ابن‌سینای بزرگ می باشد. طراحی و اجرا توسط: هنر رسانه




ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام