0
0
        

     یکی از شایعاتی که هر چند ماه یکبار در فضای مجازی منتشر می‌شود، شایعه تزریق هورمون به مرغ‌ها یا مخلوط کردن غذای آنها با ترکیبات هورمونی برای رشد سریع‌تر و در نتیجه، به خطر افتادن سلامت مصرف‌کنندگان گوشت‌ مرغ است.


     خیلی‌ها ادعا می‌کنند در گذشته‌های نه‌چندان دور، تبدیل جوجه به مرغ‌های گوشتی، چند ماه زمان می‌برده و چطور است که جوجه‌های امروزی، 45 روزه به مرغ گوشتی تبدیل می‌شوند؟ آیا امکان این کار بدون استفاده از هورمون وجود دارد؟ پاسخ ما مثبت است.


     یعنی اول اینکه قیمت هورمون‌ها به اندازه‌ای بالاست که باتوجه به قیمت نهایی مرغ‌های موجود در بازار، صرفه اقتصادی استفاده از هورمون، به هیچ عنوان برای تولیدکننده‌ها وجود ندارد. دوم اینکه تکنولوژی تولید مرغ و تبدیل جوجه به مرغ گوشتی در کل جهان در سال‌های اخیر تغییر کرده و اصلاح شرایط زندگی و شیوه خورد و خوراک جوجه‌ها، شرایط لازم را برای تبدیل جوجه به مرغ در زمان کوتاه‌تری فراهم کرده است. با این حساب، مصرف‌کننده ایرانی باید با خیال راحت، گوشت مرغ را به‌عنوان یکی از سالم‌ترین انواع گوشت در برنامه غذایی خود جای دهد.

دکتر پیام محبی
رئیس هیئت‌مدیره جامعه دامپزشکان کشور




مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

ارسال ديدگاه
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی شود کد امنیتی :      

کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه فرهنگی ابن‌سینای بزرگ می باشد. طراحی و اجرا توسط: هنر رسانه




ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام