0
0
        

     برای پیشگیری از مسمومیت غذایی، نکات ساده و کاربردی‌ای وجود دارد که در ادامه به معرفی آنها می‌پردازیم:


     1. حتما دست‌های خود را پیش از خوردن انواع مواد غذایی بشویید. باکتری‌ها، میکروب‌ها و انگل‌ها می‌توانند به سادگی از دست‌های آلوده شما به غذا منتقل شوند و زمینه مسمومیت‌تان را فراهم کنند.

     2. غذاهای خام مانند انواع گوشت‌های خام یا میوه‌ها و سبزی‌های نشسته را کنار مواد غذایی پخته و آماده مصرف، قرار ندهید.
     3. در مکان‌هایی که از سلامت آب آنجا اطمینان ندارید، آب بسته‌بندی تهیه نکنید یا در صورت اجبار و دسترسی نداشتن به آب سالم، آب مصرفی‌تان را بجوشانید. به این ترتیب، حداقل عوامل باکتریایی و بیماری‌زا را از بین می‌برید.
     4. گوشت‌های خام را با درجه حرارت مناسب (حداقل 75 درجه سانتی‌گراد) بپزید تا عوامل انگلی یا باکتریایی احتمالی موجود در گوشت باعث ابتلای شما به مسمومیت نشود
     5. از مصرف گوشت‌های خام، آبدار و دارای خونابه خودداری کنید.
     6. غذاهای یخچالی را کاملا داغ و سپس مصرف کنید.
     7. دمای یخچال را بین 4 تا 5 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا امکان رشد عوامل مسمومیت‌زا را در مواد غذایی از بین ببرید.
     8. حتما پیش از مصرف هر ماده غذایی صنعتی، برچسب آن را بخوانید و به تاریخ انقضای محصول توجه کنید.
     9. از مصرف مواد غذایی کنسروی که قوطی آنها باد کرده، فرورفته یا نشتی دارد، به شدت خودداری کنید.
     10. در سفر یا رستوران، تا حد ممکن غذاهای بدون سس، کم‌ادویه و کمتر فرآوری‌شده مانند گوشت یا مرغ سفارش دهید. کباب‌های تهیه‌شده با گوشت چرخ‌کرده، گزینه مناسبی نیستند. قبل از سفارش انواع گوشت‌های کبابی هم از مسوولان رستوران بخواهید کباب شما را مغزپخت کنند و آن را آبدار برندارند.




مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

ارسال ديدگاه
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی شود کد امنیتی :      

کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه فرهنگی ابن‌سینای بزرگ می باشد. طراحی و اجرا توسط: هنر رسانه




ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام