0
0
        

• مواد غذایی‌ای که در معرض حشرات باشند.
• گوشت، مرغ و ماهی که کم‌ پخته شده باشد.
• غذاهای دوباره گرم‌شده به‌خصوص ماهی، گوشت و برنج
• شیر، پنیر، بستنی و دیگر محصولات لبنی غیرپاستوریزه
• غذاهای نگهداری‌شده در دمای اتاق
• مصرف لبنیات غیرپاستوریزه می‌تواند یکی از علل بیماری‌های گوارشی و بیماری‌هایی مانند تب مالت باشد بنابراین قبل از استفاده از شیرهای محلی مطمئن شوید که آنها به مدت 20 دقیقه جوشانده شد‌ه‌اند و از خوردن پنیر و کره محلی غیرپاستوریزه خودداری کنید. از شیر و ماست پاستوریزه (شیر کارخانه‌ای) استفاده و به تاریخ انقضای محصولات لبنی دقت کنید.
• مواد غذایی کنسروشده کاملا سالم نیستند بنابراین قبل از استفاده 20 دقیقه آنها را بجوشانید و به علائمی مانند کنسروهای بادکرده، زنگ‌زده، سوراخ‌شده و کنسروهایی که مواد داخل آن بوی نامطبوعی دارند توجه داشته باشید.
• مصرف غذاهای آبکی (انواع خورش‌ها) را محدود کنید زیرا سریع‌تر فاسد می‌شوند. میکروب‌ها و باکتری‌ها در فضای مایع، محیط مناسب‌تری برای رشد و تکثیر دارند. این غذا‌ها در صورت مصرف باید کاملا داغ باشند و در جای خنک نگهداری شوند.
• از میوه‌های پوست‌دار استفاده کنید و قبل از مصرف به دقت آنها را بشویید.
• از پرخوری و مصرف خوراکی‌های ناآشنا پرهیز کنید.
• از ماست (کم‌چرب و پاستوریزه)، لیموترش یا آبلیمو همراه با غذایی که میل می‌کنید، استفاده کنید.
• حتی‌الامکان مقداری مواد غذایی خشک (بیسکویت، آجیل، کنسرو و...)، لیمو یا آبلیمو همراه داشته باشید.




مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

ارسال ديدگاه
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی شود کد امنیتی :      

کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه فرهنگی ابن‌سینای بزرگ می باشد. طراحی و اجرا توسط: هنر رسانه




ناحیه کاربری

آدرس ایمیل:
رمز عبور:
 
رمز عبورم را فراموش کرده‌ام

ثبت نام