هرچند توصیه ما همواره به مصرف کربوهیدراتهای سبوسدار و غلات کامل است اما بیماران از این توصیه مستثنی هستند. غلات کامل و سبوسدار، دارای فیبر بالایی هستند و زمانی که وارد معده میشوند، آب زیادی به خود جذب میکنند بنابراین میتوانند سرعت انتقال سایر مواد غذایی از معده به روده را کم کنند. کربوهیدراتهای سبوسداری مانند نان سنگک، برنج یا ماکارونی قهوهای، انرژی زیادی از دستگاه گوارش میگیرند و میتوانند مانند چربیها باعث افزایش دمای بدن و ابتلا یا تشدید تب شوند. درمقابل، ما میتوانیم رشتهفرنگی، پوره سیبزمینی یا برنج سفید کمچرب و پورهشده را در برنامه غذایی بیماران قرار دهیم. درضمن بهتر است حبوبات تا بهبود بیماری در برنامه غذایی بیماران جایی نداشته باشند، اما اگر قرار باشد حجم کمی از حبوبات را در رژیم غذایی این افراد بگنجانید، بهتر است آنها را از 3 روز قبل خیس کنید، پوست بگیرید و بعد از پختن هم له کنید تا هم هضم سادهتری داشته باشند و هم نفخ این مواد غذایی تاحدی کم شود. میان سبزیها هم سبزیهایی مانند گروه کلمها یا پیاز، دارای فیبر بالایی هستند که میتوان با حرارت دادن و پختن آنها، ترکیبهای سولفوردارشان که باعث ایجاد نفخ میشوند را از بین برد.